Tuesday, November 18, 2008

tag dan award daripada ruffemo...

By »-((¯`»DiLLa«´¯))-»   Posted at  11:45 PM   tag 2 comments



assalamualaikum..
alhamdulillah..
perjalananku pergi ke kuantan dan balik semula ke sitiawan selamat..
aku bersyukur...
sepanjang perjalananku pergi balik ade je kemalangan yang berlaku...
aku takutt!!!!
mujur selamat sampai,dan aku leh online kembali..
setelah aku berkampung di kuantan selama 3 hari,
aku dapat gak online kat sana..
ade wireless...
tp malangnya wireless kat sana slow sangat..
huhu..
selama aku kat kuantan tu,aku telah ditag n diberi award oleh cik ruffemo..
thanx tau ruff..
bestnye dapat award lagi..
aku cube selesaikan tag dulu k...
jum tgk tag bergambo yang aku kne wat..
huhu..

Syaratnya:

1.Take a recent picture of yourself or take a picture of yourself right now..

2. Don't change your clothes, don't fix your hair... just take a picture.

3. Post that picture with NO editing.

4. Post these instruction with your picture.

5. Tag 10 people to do this.


ok.. ni la wajah aku..
hakhak..
tgh bace mastika nih..
pkai tudung la ek beb..
pasalnye aku online kat tempat nege...
no editing..hehe..
selesai sudah tag nih..
dan 10 vitims seterusnya...
aku tak fikir lagi nk tag sape..
hehe..
tgguuuuuu....


ok..setelah selesai tag,aku nak show award yang aku dapat lak..
award ni daripada cik ruffemo gak..
mekaseh la...
mmuahhhh..
award ni datangnya berpakej..
tag n award..
hehe..


ok..ni la award yang julung2 kali dapat..
hehe..
nice award..
mekaseh tau ruff..
ok..sekian..
:UpinIpin01:

About the Author

Nulla sagittis convallis arcu. Sed sed nunc. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.
View all posts by: BT9

2 comments:

  1. huhuhu..tahniah dpt award dek...hehehe
    tag tuh amboi2 gambo dia baca mastika...kantoi taik lalat tuh..huhuhu..da bocor rahsia :-"

    ReplyDelete
  2. mekaseh..bocor rahsie ke abam..muahahaha
    selame ni ade je la tercatuk kat tepi bibir tu..hehe..

    ReplyDelete

Back to top ↑
Connect with Us

What they says

© 2013 ❤BiLa DiLLa bErCeRiTa❤. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.