Saturday, February 23, 2013

suka duka 23 februari 2013...sudah ajalmu, OJ

By »-((¯`»DiLLa«´¯))-»   Posted at  10:10 PM   4 comments


assalamualaikum...
hari ni tarikh yg paling bermakna lam hidup aku....
ade kisah suka dan duka di sebalik tarikh 23/2/13 ni...
aku mulakan dengan yang duka dulu,
awal pagi mase ngam2 nak pergi interview, aku dikejutkan dengan berita kematian anak kucing kesayangan family aku, OJ namanya, semalam baru je lagi aku duk peluk cium dia...tup2 hari ni dia da kat bawah tanah nu ha...sedih nya ALLAH saja yg tau.td sebelum maghrib aku main tikus mainan kesukaan OJ, tp kali ni aku main dengan OMEI, CICI, CIBU dan CIKO..yg ni je la yg tggal...bila time makan kurang da sekor ngadap pinggan..huhu..
tenanglah OJ disana, jangan lupakan kami2 di sini, mama, ayah, kak dila, kak nana, along, una, ayoi, acik ngn ain...doakan kami di sini...semoga kita berjumpa lagi... :'(


OJ dalam kenangan..OJ, kiri, OMEI kanan..

yang sukanya, hari ni, finally i got the right job in my field, OFFICE SYSTEM MANAGEMENT..
walaupun swasta, leh timba pengalaman,,
tibai je dlu...
gaji yang dijanjikan agak bagus,
keje pun agak santai...sebab ofis kn mmg la..
tp aku ni macam perunding jugak la...
thanx ALLAH, 
sekian je untuk kali ni...

mood: tetap sedih...

About the Author

Nulla sagittis convallis arcu. Sed sed nunc. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.
View all posts by: BT9

4 comments:

  1. comelnya OJ..hehe.. tak apa nanti ada pengganti ..heehe..yg hidup mesti akan prgi.. ^^ btw congrats dpat jgak job yg sesuai..hehe :)

    ReplyDelete
  2. Dah agak dah...mesti seekor kucing...sy turut simpati sebab sy sndr penah kehilangan seekor kucing yg amat sy syg...sabar yer

    ReplyDelete
  3. KUcing............??????????? bisa aja bikin Q emmmmmmmmmmmmmmmhhhhhhhh..........
    gak tahux kucing,,,, he,he

    ReplyDelete
  4. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi wwwasianbet77com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete

Back to top ↑
Connect with Us

What they says

© 2013 ❤BiLa DiLLa bErCeRiTa❤. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.