Thursday, March 7, 2013

KOLEKSI CROCHET SAYA!!!!

By »-((¯`»DiLLa«´¯))-»   Posted at  2:56 PM   6 comments

assalamualaikum...
entry kali ni nak share hasil kraftangan kakak aku, n aku la skali...
mula2 igt nak sonok2 je buat..
last2 da jadi cam satu bisnes lak bila ramai yang oder...
hehe...ni nak share skit la hasil2 nya...kalo berkenan leh la oder...p kat fb ke.mesej ke..hehe



 ni headband feberet anak buah aku...haha RM 10


slippers, leh pakai lam umah, untuk mengelakkan kesejukan malam2... RM 8


headband lagi... RM 10


sepit rambut warna warni sepasang RM 10


keronsang, sebijik RM 2 - RM 3



getah rambut RM 4


bunga gebu, RM 10


headband gebu lagi, RM 10


yg ni laku giler, RM 10


headband bunga tindan2 RM 10


brooch tudung, sebijik RM 3


headband bunga besar , RM 8


sepasang, RM4 


beg handphone RM 8


headband dua bunga, RM 10


pencil case, RM 12


kid slippers RM 8


RM 3 sebijik


headband 3 tali, RM 10


yang ni free gift kalo sape2 beli...hehehe


ni hasil terbaru, sling bag.. RM 25


ni pun terbaru, RM 12


About the Author

Nulla sagittis convallis arcu. Sed sed nunc. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.
View all posts by: BT9

6 comments:

  1. eh..cantik jgak ea..kreatif.. me pun nak berjinak2 dalm seni mcm tu..tapi malas ja lebih..hehehe.. btw mmg cantik.. :)

    ReplyDelete
  2. thanx nana...mmg suka2 buat mende ni...hilang bosan... :D

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  5. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi wwwasianbet77com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete
  6. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Back to top ↑
Connect with Us

What they says

© 2013 ❤BiLa DiLLa bErCeRiTa❤. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.