Friday, February 15, 2013

kemenangan chelsea fc dan aku kna jadi laki????

By »-((¯`»DiLLa«´¯))-»   Posted at  10:50 AM   sukan No comments



assalamualaikum..pagi2 buta ni nak update pasal kemenangan chelsea pg td...yela, walaupun mnang tipis tp ttp menang gak.semuanya kna thanks kat adik oscar kita yang awsome pg td..masuk xsmpai seminit trus gol..aku mmg syak oscar ni suka score di luar BPL la...hahaha..




ape2 pun credit to EDEN HAZARD17, superb pg td, rajin, lincah, fair play, MARKO MARIN21, dribble yg cntik, laju cam kilat, FRANK LAMPARD8, xde die xleh kemana gak chelsea, JUAN MATA10, die ni mmg aku admire dr chelsea beli die dlu,Playmaker n midfield terbaik setakat ni..FTORRES9, ade effort tp masih lemau..adoii...ok tu je palyer yg aku nak review..hahaha..walaupun 1-0 je mng, chelsea still leh tarik nafas lega sbb pasni nak main kat home(stamford bridge), kira ade peluang besar nak ke stage seterusnya...kna igt, chelsea dalam season ni, patutnya byk cup leh dapat, tp no luck habis hilang cup2 tu...xpe, leh lg nk grab yg ni dan fa cup..moga2 dpt la.




OK!!!!.disebalik minat aku kat bola ni,..ade n ramai lak org ckap aku POYO, sbb minat n fanatik giler kat bola, n ade lak yg ckp aku ni cam LAKI dek kerana sukakan bola je...leh lak suruh aku jd laki, what the hole.yg ckp tu kebanyakan nye POMPUAN, laki rilek je tau aku mnat bola...hahaha..xsemestinya la, sbb aku ni bekas atlit, aku mmg mnat sukan, xkira sukan ape pun...kalo dah xminat sukan tu, duk la tepi, jangan sibuk hal org..aku minat bola xkaco hidup deme pun... PLEASE THINK POSITIVE!!!!

About the Author

Nulla sagittis convallis arcu. Sed sed nunc. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.
View all posts by: BT9

0 comments:

Back to top ↑
Connect with Us

What they says

© 2013 ❤BiLa DiLLa bErCeRiTa❤. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.