Thursday, February 14, 2013

good luck chelsea fc!!!

By »-((¯`»DiLLa«´¯))-»   Posted at  2:27 PM   sukan No comments

assalamualaikum...
testing first entry untuk tahun 2013 ni..
bersawang giler blog ni...hahaha...
ok nak up cite pasal team kesayangan aku...
chelsea fc lawan sparta praha...team lama petr cech ni...patah jari kelinking pun ttp nak main...teruja jumpa former club die...
match dijangka pada kul 2 pagi ni...
harap2 menang la..sbb chelsea da terlepas byk piala,
sayangnya chelsea masih xde beberapa tunggak yang bagus, antaranya, demba ba(xde nama lam uel),moses n mikel lak baru je balik dr african cup...so, harap kat TORRES je la pg ni....hope he will do better than before...penting ni harus di ingat...
mesti ade readers kata aku poyo post pasal bola ni....hahaha
good luck my team!! u all the best!! jom tgk aksi2 meke mase training...fun giler...

 lampard, cahill n cole main rambut ake...hahaha



 petr cech training ngn ayam tambatan chelsea untuk uel, torres





sekali2 terry duk buli dak kecik ni..

HOI!!!kome ni training ke main2..kang kalah baru tau...bagus gak kalah leh sack benitez...muahhahaha..

sekian, A big hug from me,
DILLA

About the Author

Nulla sagittis convallis arcu. Sed sed nunc. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.
View all posts by: BT9

0 comments:

Back to top ↑
Connect with Us

What they says

© 2013 ❤BiLa DiLLa bErCeRiTa❤. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.