Tuesday, August 30, 2011

YEAH!!! RM100 DARI SAYS.MY UNTUK AKU...

By »-((¯`»DiLLa«´¯))-»   Posted at  3:11 PM   kehidupanku 2 comments

assalamualaikum..
aku bersyukur...
usaha aku berkempen iklan dalam says.my telah pun membuahkan hasil..
duit yang aku peroleh da pun mencecah RM100..
da leh cash out..
hari tu aku da cash out RM55 pun..kali ni leh cash out lagi..
tq kepada kawan2 yang xputus support kempen yang aku post..
ni aku share dengan korang hasil yg aku dpt


xsusah pun mnde ni...
yang penting korang rajin kempen iklan2 baru yang pengiklan bagi kat says..
cam aku, aku kempen kat facebook n twitter je..
bila kawan2 tgk iklan dan mereka tertarik, diaorg klik dan kita di byar antara 20 sen atau 40 sen satu iklan..
xsusah pun..sape nak bg kita duit kan kalo xusaha..lagipun kita xkuar modal,hanya upah berkempen saja...
kalo korang berminat nak join, korang klik cni..pas da appear page,korang log in dengan fb je...then boleh start berkempen..post la di fb atau twitter...kat blog pun boleh..
saya da dapat..
anda bagaimana????
hehehe

selamat mencuba dan semoga berjaya!!!
kalau xfaham leh comment n ask k...

About the Author

Nulla sagittis convallis arcu. Sed sed nunc. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.
View all posts by: BT9

2 comments:

  1. bukan nak mnunjuk...sekadar untuk membuktikan dan nak share ngn kawan2 bersama...hehe

    ReplyDelete

Back to top ↑
Connect with Us

What they says

© 2013 ❤BiLa DiLLa bErCeRiTa❤. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.