Friday, August 19, 2011

MISI MEMBUAT KUIH RAYA

By »-((¯`»DiLLa«´¯))-»   Posted at  8:26 PM   resepi No comments

 ok..
entry aku kali ni...
pasal kuih raya...
yela kan...da nk masuk fasa ke-3 (10 hari terakhir)
da mula la nak rancang buat kuih raya..
macam biasa, tiap2 tahun kuih wajib ada kat umah aku xlain xbukan TAT NANAS..
mmg slalu wat sendiri...
puas hati...
igt aku da boleh start cari bahan2 nak wat kuih ni...
then aku cam berminat nak wat kuih ALMOND LONDON gak
tapi kuih ni mmg payah skit...
byk lak step nak wat nye..tgk la cam mana nnt..
tp kan dalam kesibukan aku duk plan nak wat kuih raya,
bleh lak lupa yg satu mende ni xde lg...adoii la potong jalan tul la..
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V

mende ni xbeli lagi rupanya :'( ape lagi, bodek ayah la..hahahah
KACAU TUL LA!!!

About the Author

Nulla sagittis convallis arcu. Sed sed nunc. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.
View all posts by: BT9

0 comments:

Back to top ↑
Connect with Us

What they says

© 2013 ❤BiLa DiLLa bErCeRiTa❤. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.