Friday, August 19, 2011

Dark Dimensions: City of Fog Collector's Edition

By »-((¯`»DiLLa«´¯))-»   Posted at  11:42 AM   game No comments


assalamualaikum...
ok kali ni aku nak share game kegemaran aku..
game hidden object..
mmg best giler..
game ni uji kepintaran kita untuk selesaikan masalah selain mencari barang2 tersembunyi...
erti kata lain kita ni cam detektif la...

kenapa aku suka game ni????
1. grafik dia terbaikkk
2. ade bonus gameplay
3. ada gak wallpaper free..




 ni la antara scene2 yang ada lam game ni..
kalau korang berminat nak main..
sedut je kat cni :

part1 : http://adf.ly/2OOvM
part2 : http://adf.ly/2OOvi
part3 : http://adf.ly/2OOwe

pas download tiga2 part, korang extract je..
pas tu install...
da leh main..

satu lagi, korang jgn lupa register game tu pas extract...
dalam folder tu korang cari "use this key"

slamat mencuba!!!


About the Author

Nulla sagittis convallis arcu. Sed sed nunc. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.
View all posts by: BT9

0 comments:

Back to top ↑
Connect with Us

What they says

© 2013 ❤BiLa DiLLa bErCeRiTa❤. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.