Thursday, August 18, 2011

FILEM INSIDIOUS YANG SERAM

By »-((¯`»DiLLa«´¯))-»   Posted at  8:29 PM   movie No comments


assalamualaikum...
ok kali ni aku mulakan entry aku setelah sekian lama xupdate ni dengan cerita tntg filem INSIDIOUS..
seriusly aku ni penggemar movie horror,thriller,crime n etc..
bagi aku, agak best gak la movie ni...
movie ni kalo xsilap aku release pada mei lalu..
kisah tntg sebuah keluarga diganggu makhluk halus..
xtahan ngn gangguan deme pindah...
da pindah pun makhluk tu ttp kaco deme..
rupanya ade kisah tntg anak laki diaorang tu..
aku nak cita panjang xbest lak kang..
bagi pengunjung blog aku n yang baca entry ni...
kalau korang nak sedut movie ni dgn jayanya,
give me feedback..
aku akan bagi...
sekian

About the Author

Nulla sagittis convallis arcu. Sed sed nunc. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.
View all posts by: BT9

0 comments:

Back to top ↑
Connect with Us

What they says

© 2013 ❤BiLa DiLLa bErCeRiTa❤. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.