Monday, October 12, 2009

sape2 leh tolong x...

By »-((¯`»DiLLa«´¯))-»   Posted at  10:09 AM   kenanganku 6 comments

assalamualaikum..
aku kene membangunkan sebuah laman web untuk project assignment...
aku xde idea la nak wat cam mana..
ade x sesape yang leh tolong bagi link laman web yang leh di buat rujukan untuk coding2 HTML..
huhu...ade mase lebih kurang 2 atau 3 minggu je lagi sebelum nak submit kat pensyarah..
hope ade la kawan2 yang sudi membantu..hehe..
sekian terima kasih..

About the Author

Nulla sagittis convallis arcu. Sed sed nunc. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.
View all posts by: BT9

6 comments:

  1. HTML???? xreti~ try ah cari buku kat library..ritu nampak banyak buku pasal HTML

    ReplyDelete
  2. huwaa...pening pale den...kalo blog ni ok la gak..huhu

    ReplyDelete
  3. nyway thanx ye dak gardenia aka fie gopeng..hahahaha

    ReplyDelete
  4. http://www.w3schools.com

    atau ko boleh right klik kat mana mana site yang ko suker.. pastu klik view source... ko kopy ar apa apa coding yang ko nak ciplak...

    ReplyDelete
  5. same dgn ape yg org ats ckp..
    kt situ byk kod..heheh~

    ReplyDelete

Back to top ↑
Connect with Us

What they says

© 2013 ❤BiLa DiLLa bErCeRiTa❤. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.