Wednesday, October 14, 2009

nak demam

By »-((¯`»DiLLa«´¯))-»   Posted at  7:51 PM   kenanganku 1 comment

assalamualaikum..
entry kali ni aku just nak tulis ringkas2 aje..
aku sekarang tengah bz nak final exam..
mase ni la aku gelar kan mase mautttt..!!!
muahahaha..
mase gni la lecturer nak wat test itu la,ini la,
assignment jgn cite la..
bertimbun2..
nasib da banyak aku siapkan sampai xtido pun ade...
presentation lak banyak gak yang lum selesai..
pastu aku bz involve organize dinner farewell lak...huhu...
tolak,campur,bahagi n darab semua yang aku tulis di atas..
hasilnya...aku da rase cam nak demam ni...
jangan la dibuatnya mase final nanti aku demam..huhuhu..
xnak la..
sem lepas aku final da demam..
nasib baik aku lulus...
hmmm....
kepada kawan2..
doakan aku berjaya n doakan aku xdemam..
sekian dulu di entry ini..
jumpa lagi di entry yang lain...


About the Author

Nulla sagittis convallis arcu. Sed sed nunc. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.
View all posts by: BT9

1 comment:

  1. namo stress sgt k...gudluck utk final exam nnt...akk doakan moga2 fara berjaya...chaiyok2...:)

    ReplyDelete

Back to top ↑
Connect with Us

What they says

© 2013 ❤BiLa DiLLa bErCeRiTa❤. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.