Sunday, October 18, 2009

betul ke perempuan x pandai drive..

By »-((¯`»DiLLa«´¯))-»   Posted at  2:01 PM   kenanganku 10 comments




assalamualaikum pembuka bicara...
entry kali ni aku nak tanya kome2..
betul ke pandangan sesetengah pihak..
kata perempuan ni xleh atau tak pandai drive ...
bagi pendapat aku,aku rase xsemua perempuan yang xpandai drive..
hahahaha..
abis tu semua laki lam dunia ni pandai sangat drive la ye...
aku rase kalo perempuan bawak kete cam selamat je sebab xganas...hehe
hmm...kalo kome la..ape pendapat kome ek..
perempuan drive byk bawak masalah ke...
perempuan ni lembap ke bila drive..
atau perempuan ni penakut nak bawak kete..
ape2 je la..
yang penting aku hati2 bila drive ni..
hehe..

ape2 pun, jom tgk contoh2 gambo yang aku amik ni sebagai bukti perempuan xpandai drive..
hehe..
tapi kat malaysia nye xde la..kat luar negara je..





About the Author

Nulla sagittis convallis arcu. Sed sed nunc. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.
View all posts by: BT9

10 comments:

  1. hahaha..mmg klaka la klu bawa kete mcm tu...
    pling xbleh blah yg hos pam minyak tu..yg dia bwa skali knp???hahaha
    dhsyat tul la pompuan zman skang ni..hehe

    ReplyDelete
  2. bukn pmpuan xtau bwk keta,tp pmpuan nie gabra n gelabah n gelojoh n takut n hati2 n slow n m o p q r s t u....hakhak....adios..~!

    ReplyDelete
  3. adehhh.. kdg2 lelaki pun sama juga tu..
    ppuan ni kelemahannya gelabah, lelaki pulak kurang sabar.

    ReplyDelete
  4. kahkahkah...rilek je masuk parking cenggitue...hhaha

    ReplyDelete
  5. Betul....Gua setuju ngn kawan2 kat ataiiih tuh!! GABRA atauponk org panggil GELABAH!

    P/S - Bini Gua...lesen dah 3 tahun...Lulus.....sampai skank takut nak bawa keter siut heheheeh...camanooo tuh?

    ReplyDelete
  6. btol la tu.... tp ada gak pompuan yg bwk keta laju gak contoh pompuan2 yg pakai kete besa2.... cube korang perhati survey kat parking kete mana2 tgok ada kete kemek calar kat pintu kat bumper sapa punya bese klu aku tgok keta yg kemek calar tang pintu/bumper ni kebanyakan nya pompuan yg punya hahahahaha.....

    ReplyDelete
  7. ngeee....
    ades pempuan ke?
    laki pn same gak...
    hehehe

    ReplyDelete
  8. Well laki kalo bwk kete msti relax.
    But for girls, msti gabra in time.

    Not to discriminate, but bukan all girls is that way, ade gak yg extereme rider gak :p

    ReplyDelete
  9. hahah mmg sungguh perempuan la ek :p

    ReplyDelete
  10. Pompuan tak pandai drive? Mak aku bawak kete terer je. Tapi bagi aku sejujurnya, kebanykan perempuan tak berapa pandai drive. Diorang bawak memang slow tapi tak alert langsung ngn kete2 sekeliling. kejap kanan, kejap kiri. Tgh jalan pun tetiba diorang leh berenti. Bahaya wooo. Laki plak, sebab dia pikir dia terer drive, bawak mcm hampeh. Nak laju 24 jam je. Sebab tu klau kita perempuan selalu eksiden tapi kes kecik2. Klau laki eksiden selalunya memang teruk la. :D

    ReplyDelete

Back to top ↑
Connect with Us

What they says

© 2013 ❤BiLa DiLLa bErCeRiTa❤. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.