Thursday, October 23, 2008

oh..aku di tag lagi...hehehehe

By »-((¯`»DiLLa«´¯))-»   Posted at  9:41 PM   tag 2 comments

aduyaiiii...
kali ni aku kene tag lagi...
tag kali ni lak drp sorang kawan aku mase skola dlu..
pas2 die tag aku,die g delete blog die..
walau cemane pun,aku wat gak la..
mane tau nnt die g blog aku,skurg2nya tak la die kecik ati...
soklan2 die bg ni aku rase secare rawak le..
adeh...
hehe.
:Onion17::Onion17::Onion17:
gelaran yg plg popular untuk awak: BIUTI


pernah mngalami kmalangan?bila?:PERNAH...MASE 5 THUN,MMG TRUK..SAMPAI ADE PARUT KAT MUKE NI KALO KOME PERASAN..HEHE


pernah tak kne rotan oleh parents: HAKHAK..SOKLAN NI LA..MESTI LA PERNAH..I NAKAL KECIK2 DLU:pge47:


apa perkara yang paling nakal yg pernah awak wat:KUNCI PINTU TANDAS KAWAN PASTU LARIKKK(DONT TRY THIS AT HOME ye...):pge47::pge47::pge47:


kelab bola sepak yg paling kamu minati:THE BLUE>>>CHELSEA


lagu yang paling bermakna dalam hidup:KAU KU SAYANG(CT NURHALIZA)HANYA KAU YANG MAMPU(AIZAT)


lagu yang leh menenangkan jiwa kalo dalam kemarahan:MY BABY YOU...


apa perkara yang paling mencabar yg pnah kamu wat:TAKDE LA MNCABAR SGT..ERMM..DRIVING 200KM SECARE ALONE KOT...


binatang yang plg kamu geli:CICAK,KATAK,LIPAS...


binatang yang plg kamu takut:ULAR...


antara hantu dgn perompak,yang mana kamu lebih rela hadapi::pge47:ADEH SOKLAN..PEROMPAK LA OF COURSE...


pernah tak terlintas di fikiran nak kembali semula ke zaman batu.kalo ye knape ek?:ADE GAK..WAKAKAKA..SEBABNYA TRINGIN NAK PKAI BAJU CAM DEME..tp rasenye deme xpkai baju kot

mana lebih baik antara lemas dilautan atau terperangkap dalam kebakaran:LEMAS DILAUTAN KOT..


kereta idaman kamu:MERCEDEZ BENZ C300 COMPRESSOR..:pge40::pge40:


perempuan/lelaki yg brambut lurus atau keriting jd pilihan kamu:LURUS BERALUN2 SKET:pge40::pge40:


sarapan pagi>roti canai atau nasi lemak:ROTI CANAI LE...BEST..


warna kegemaran:PINK N PURPLE..

mase skola dulu pnah kne buli tak?: ADE LE GAK,TP RAMAI BACKING..HEHE

pnah ade snarai hitam dalam rekod disiplin skola?:TAK PERNAH..I BAIK JE KAT SKOLA..HEHE

pnah dpt surat layang,hadiah misteri dr seseorg x?:PERNAH..MASE ZAMAN SKOLA DLU MMG SLALU..ASAL G SKOLA JE BAWAH MEJA ADE SURAT LAYANG..DAK2 PENDENGKI NIH NYE KIJE..HUH!!!

pernah jd pgawas kat skola?:PERNAH GAK LA SUATU KETIKA..TP JAP JE.. JD MONITOR N ASST.MONITOR SLALU LA...







ok...ni je la sebahagian tag yang dapat aku copy..
pasalnye tak sempat nk copy smua hr tu..
bile g balik blog dak zaharah ni die g delete dah.. aduhhh...
sebenonye byk g die nye tag ni..
tp xpe la..slamat la aku dpt wat sket je ni



:Onion44::Onion44::Onion44::Onion44:
selamat2..hehe..
kpde zaharah..aku da selesaikan tag hang ni k..kalo masuk blog aku..sile komen..HEHE
adesss la...
aku serba salah nk tag org lain ni..
takut meke tak sudi:pge47::pge47:
ni senarai aku nak isi..
tp tggu dulu la..
adehh..
sekian dlu wat mase ni..

[1].................................
[2].................................
[3].................................
[4].................................
[5].................................
[6].................................

About the Author

Nulla sagittis convallis arcu. Sed sed nunc. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.
View all posts by: BT9

2 comments:

  1. uihhh fara penah eksident ke ada ke parut kat muka tak pasan lak

    ReplyDelete
  2. ahaks lie...
    pnah la lie..
    da tue2 ni pun de kne g.
    tp tak teruk cam dlu tu..hehe..
    ade kat muke ni..
    cbe perhati tul2..
    hakhak

    ReplyDelete

Back to top ↑
Connect with Us

What they says

© 2013 ❤BiLa DiLLa bErCeRiTa❤. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.