Saturday, December 13, 2008

ni dia tag tertunggak..hehe

By »-((¯`»DiLLa«´¯))-»   Posted at  8:04 PM   kenanganku 2 comments

ok aku kembali semula di alam blog ni setelah lama menghilangkan diri..
hehehe..
sebenonye aku tak ke mana,cuma bz pindah umah hari tu,
then internet lak takde,
so senyap la seketika..
thanx la pada korang yang still view my blog ni mase aku takde..
ok..entry kali ni aku nak selesaikan tag yang tertunggak sekian lamanya..
hehe..
tag ni aku dapat daripada kak nas,sk8 n ungu violet...
tag tentang ex..
nah,fara da selesaikan k..hehe
jum tgk tag tersebut di bawah ini
v
v
v




What if your ex said these to you???

1. Hi how are ya?
- sehat,alhamdulillah,mekaseh igt kat saye g...

2. Hey! You wanna go to the mall?!
- hmmm...thanx je la,tak de mood la

3. I LOVE U..
- hmm...salah org kot awak ni..kan awak ade awek lain da..so, thats not for me rite???

4. DO u want some cookies?
- not this time..thanx

5.Can you take me a picture?!?
- bleh je..bak la kamera tu..

6.Help me in my homework!
- kije saye pun tgh byk ni...

7. Here's my gift to you...
- tak yah la susah2 ye awak..simpan je duit tu

8. Let's just be textmates
- saye tak sudi k...

9. Do you want me to buy you an ipod?
- tak yah susah2..taknak termakan budi..

10.Let's sit together in the bus
- tak manis la..duk la ngn laki..saye pompuan k..hehehehe

11. Hi baby
- semenye da jadi kenangan la..jgn pggil saye baby lagi k..

12. Your still cute!
- hmm...

13.I still LOVE you!
- i still hate u..

14.Can I visit your house?
- sile la..sebagai kawan ok je..

15.Do you love me?
- of course not!!! saye tak bahagia dgn awak..so lepaskan la saye,lenyapkan la kenangan lalu,mulakan hidup baru..thanx


p/s: seme di atas adalah benar dari hati aku secara ikhlas n tulus..dan aku takmo tag sesape...sekian..

About the Author

Nulla sagittis convallis arcu. Sed sed nunc. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.
View all posts by: BT9

2 comments:

  1. i pon ikhlas komen ni marah beno fara kat si die huhuhu....

    ReplyDelete
  2. tak marah le..
    lembut je nada fara mase cakap tu..
    hekhek

    ReplyDelete

Back to top ↑
Connect with Us

What they says

© 2013 ❤BiLa DiLLa bErCeRiTa❤. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.