Saturday, November 14, 2009

yahoo...esok last paper aku!!!

By »-((¯`»DiLLa«´¯))-»   Posted at  4:25 PM   kenanganku 3 comments

assalamualaikum...
alhamdulillah...habis jugak paper n semester aku kali ni...
syukur kehadrat ilahi...
aku dapat gak settlekan semester ni dgn jayanya..
result taktau lagi jaya ke x..
hehe..tapi ape2 pun, yang paling penting aku xdemam sem ni...
isnin ni aku balik umah n leh la selalu blogwalking n update..
kepade kengkawan blog aku..
tunggu je aku g blog kome n debush2 nuff korang...hehe
sekian

About the Author

Nulla sagittis convallis arcu. Sed sed nunc. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.
View all posts by: BT9

3 comments:

  1. haha.,..aku da bais da ari nie...tak sabor nak bali cuti,jom dating>???hahah..>~!adiiooos..~!

    ReplyDelete

Back to top ↑
Connect with Us

What they says

© 2013 ❤BiLa DiLLa bErCeRiTa❤. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.