Saturday, May 23, 2009

minggu depan minggu percutian ku..hoorayyy!!!!!

By »-((¯`»DiLLa«´¯))-»   Posted at  8:36 PM   kenanganku 4 comments






blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com

hai..assalamualaikum..
aku excited untuk trus post entry2 aku di blog kesayangan ni...
hehehehehe

blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com

setelah 2 minggu aku bercuti..
aku masih lagi terperap dalam umah..
tolong ayah aku bisnes,n wat2 keje umah..
adakalanya aku baca novel,surfing tenet n chat ngn my sayang kat ym je...
semua ni mmg la best sebab aku dalam mood cuti...
tapi kan ke lebih mnarik jika dapat bercuti di suatu destinasi bersama keluarga..

blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com

so..aku ade plan ngn ayah nak g bercuti ke pulau tioman...
sebelum aku cuti semester lagi aku da berhasrat..
akhirnya..menjadi gak plan aku...
minggu depan aku akan bertolak ke pulau tioman..hoorayyyy!!!!!

blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com

tapi sebelum bertolak ke pulau tioman aku akan ke terengganu dulu..
nak g melawat sanak sedara aku kat sana..
baru la akan ke pulau tioman..
then..lepas ke tioman,
aku akan terus bertolak ke kedah lak..
nak melawat sanak sedara di sana gak..
n yang paling aku nak balik kedah tu...
aku nak sangat melawat pusara ibuku...
yang sekian lama aku tak melawat..huhuhuhu

blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com

jadinya..minggu depan adalah minggu percutianku...
percutianku di pulau tioman,terengganu n kedah.....


blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com

sekian....

About the Author

Nulla sagittis convallis arcu. Sed sed nunc. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.
View all posts by: BT9

4 comments:

  1. salam

    Pulau tioman? eee nak ikut leh tak. Boleh juga borak-borak ngan ayah.. haha!!

    ReplyDelete
  2. salam...
    selamat bercuti.. bes nyer..

    ReplyDelete
  3. cuti cuti malaysia hakhak.....jgn lupe belikan i cenderapankreas k muahahahaha........

    ReplyDelete
  4. uwaa...bestnya g cuti2 mesia...jga dri bebaik k...:)

    ReplyDelete

Back to top ↑
Connect with Us

What they says

© 2013 ❤BiLa DiLLa bErCeRiTa❤. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.