Saturday, January 3, 2009

By »-((¯`»DiLLa«´¯))-»   Posted at  8:26 PM   kenanganku 2 comments

adess la..bertuah sungguh nasib bila dapat award n tag..wakakaka..rajin tul la depa ni duk create awards n tags..
-------------------------------------------------------------------------
Peraturan untuk menerima award ini ialah:

1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.
2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).
4. Anda perlu memilih 5 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.
5. Jangan lupa melawat blog kawan anda dan meninggalkan komen yang menyatakan mereka telah di tag

--------------------------------------------------------------------


2. tag ni datangnya khas drpd dak fi atau gardeniaboys..asek nak tag aku je dak nih..takpe la..ade ubi ada batas,ada hari siap la aku balas..wakaka..

3. 10 fakta/hobi mengenai diriku
-peramah..
-suke memasak
-suke bela kucing
-suka chatting/blogging
-suka bersukan
-suka kat budak2
-happy go lucky
-setia
-suka berkawan.

4. 10 mangsa award ni seterusnya
-abam pge


-kak lady nas


-lie


-tashaleen


-tipah


5. kepada penerima-penerima award ni sila la jalankan tugas anda..hehe

selesai sudah..puhhh..hehe

About the Author

Nulla sagittis convallis arcu. Sed sed nunc. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.
View all posts by: BT9

2 comments:

Back to top ↑
Connect with Us

What they says

© 2013 ❤BiLa DiLLa bErCeRiTa❤. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.